Punët
Oferta pune
Kategoria

Mënyra më e lehtë

për të gjeturë punë

577
Oferta Aktive
5,000+
Punëdhënës
Apliko Online
Apliko për një kontratë pune
Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.
Ngjyroses
Ngjyroses

Lõningen, Evropë

Ngjyroses
Ngjyroses

München, Evropë

Ngjyroses
Ngjyroses

Berlin, Evropë

Zdrukthetar
Zdrukthetar

Hamburg, Evropë

Montues
Montues

Berlin, Evropë

Kuzhinier
Kuzhinier

Grüdau, Evropë

Kuzhinier
Kuzhinier

Frankfurt am Main, Evropë

Kuzhinier
Kuzhinier

Bad Überkingen, Evropë

Kuzhinier
Kuzhinier

Germering, Evropë

Kuzhinier/e
Kuzhinier/e

St. John's, NL, Kanada

Instalues
Instalues

Truro Heights, NS, Kanada

Fermer
Fermer

285177 Frontier Rd, Rocky View No. 44, AB T1X 0N2, Canada, Kanada

Fotograf
Fotograf

12 Park Ave, Fernie, BC, Kanada

Roje sigurimi
Roje sigurimi

Vancouver, BC, Kanada

Zdukthtar
Zdukthtar

Coquitlam, BC, Kanada

Arkatar/e
Arkatar/e

Toronto, ON, Kanada

Arkatar/e
Arkatar/e

Port Moody, BC, Kanada

Mirëmbajtës
Mirëmbajtës

Kingston, ON, Kanada