Punët
Oferta pune
Kategoria

Mënyra më e lehtë

për të gjeturë punë

539
Oferta Aktive
5,000+
Punëdhënës
Apliko Online
Apliko për një kontratë pune
Qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’iu ofrojë mundësi të lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.
Agjent/e Marketingu (20 vende)
Agjent/e Marketingu (20 vende)

Prizren, Suherekë, Xerxe, Pejë, Klinë, Istog, Skenderaj,Mitrovicë,Shtimje, Viti, Kosovë


Vozitës - Depo
Vozitës - Depo

Prishtinë, Kosovë


Komercialist
Komercialist

Prishtinë, Kosovë

Marangoz
Marangoz

Bühl, Evropë

Zdrukthëtar
Zdrukthëtar

Bergheim, Evropë

Ngjyrosës
Ngjyrosës

Kirchseeon, Evropë

Zdrukthëtar
Zdrukthëtar

Gelsenkirchen, Evropë

Saldues
Saldues

Fulda, Evropë

Elektricist
Elektricist

Marienheide, Evropë

Zdrukthëtar
Zdrukthëtar

Itzstedt, Evropë

Kuzhinier/e
Kuzhinier/e

St. John's, NL, Kanada

Instalues
Instalues

Truro Heights, NS, Kanada

Fermer
Fermer

285177 Frontier Rd, Rocky View No. 44, AB T1X 0N2, Canada, Kanada

Fotograf
Fotograf

12 Park Ave, Fernie, BC, Kanada

Roje sigurimi
Roje sigurimi

Vancouver, BC, Kanada

Zdukthtar
Zdukthtar

Coquitlam, BC, Kanada