101 Shërbime
Platforma 101 Shërbime ofron për kompanitë një afrim dhe informim të gjerë me klientët ekzistues dhe atyre potencial, mundëson ndërlidhjen e shpejtë ndërmjetë kërkesës dhe ofertës dhe mbështetë në mënyrë të veçant bashkpunimin dhe rrjetëzimin ndër-biznesor.

Shiko Videon

101 Shërbime është platform informative dhe ndërlidhëse e cila ka për qëllim përmbledhjen e shërbimeve, të rejave dhe produkteve të ofruara nga bizneset, duke i mundësuar përdoruesit informimin më të lehtë, më të shpejtë dhe plotësim të nevojave dhe kërkesave në mënyrën sa më efikase.

Platforma 101 Shërbime publikon produkte nga kategori të ndryshme të dyqaneve Shqiptare. Kjo ju mundëson që ju të gjeni produktin që dëshironi të bleni, me çmimin më të mirë.

Gjithashtu, ju mund të publikoni një produkt për të gjeturë blerësit!

4,093 produkte në shitje
Listo produktet

101 Shërbime ju ofronë mënyrën më të lehtë dhe më të shpejtë për të gjeturë punë. Këtu do të gjeni oferta të ndryshme të punës nga kompani të ndryshme.

Nëse ju jeni punëdhënës, regjistroni biznesin tuaj dhe shpallni konkurset tuaja për punësim.

134 oferta të punës aktive
Listo ofertat e punës

Web aplikacioni mbledh qindra lajme nga gazeta të ndryshime online në kohë reale dhe i kategorizon ashtuqë ju t'i gjeni ato informacione që ju interesojnë më shumë.

Edhe ti mund të publikosh një të tillë!

32,671 lajme të publikuara
Shiko lajmet
Nëse keni një lokal, shtëpi, banesë apo një truall dhe dëshironi ta shisni apo ta lëshoni me qira, ose ju keni nevojë të merrni një të tillë për vete, 101 Shërbime ju vjen në ndihmë për të ju lehtësuar procedurat e gjetjes së pronave dhe patundshmërive!
112 prona të publikuara
Listo pronat
Abonohu!
Regjistro emailin tuaj për të marr informacione të rëndësishme.