Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Zjarr në jetimoren e Haitit, vdesin 15 fëmijë
15 Feb 2020 - 09:50
Zjarr në jetimoren e Haitit, vdesin 15 fëmijë

Pesëmbëdhjetë fëmijë kanë vdekur në Haiti pasi zjarri e kaploi një jetimore në periferi të kryeqytetit të këtij vendi, Port-au-Prince. Shkaktari i zjarrit është ende duke u hetuar, por stafi dhe fëmijët raportohet të kenë thënë se në këtë ndërtesë përdoreshin qirinjtë në vend të rrymës elektrike. Jetimorja e menaxhuar nga një grup i krishterë […]GazetaExpress.com Më shumë