Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vriten tetë të burgosur nga përleshja në një burg të Meksikës
23 May 2020 - 08:50
Vriten tetë të burgosur nga përleshja në një burg të Meksikës
"

Tet\u00eb t\u00eb burgosur kan\u00eb mbetur t\u00eb vdekur nga nj\u00eb p\u00ebrleshje e dhunshme n\u00eb nj\u00eb burg n\u00eb rajonin qendror meksikan, Jalisco, b\u00ebn\u00eb t\u00eb ditur zyrtar\u00ebt e siguris\u00eb n\u00eb k\u00ebt\u00eb shtet. Gjat\u00eb incidentit n\u00eb burgun “Puente Grande”, tre persona u vran\u00eb me arm\u00eb zjarri dhe kat\u00ebr t\u00eb tjer\u00eb nga t\u00eb rrahurat, tha prokurori Gerardo Octavio gjat\u00eb nj\u00eb […]<\/p>\n

The post Vriten tet\u00eb t\u00eb burgosur nga p\u00ebrleshja n\u00eb nj\u00eb burg t\u00eb Meksik\u00ebs<\/a> appeared first on Gazeta Express<\/a>.<\/p>\n"

GazetaExpress.com Më shumë