Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vjedhjen paratë për qëllime bamirësie në objektin e Kryqit të Kuq, një i arrestuar
26 Mar 2020 - 11:10
Vjedhjen paratë për qëllime bamirësie në objektin e Kryqit të Kuq, një i arrestuar

Policia e Kosovës bën të ditur se është arrestuar një person, pasi dyshohet se me përdorim force kishte depërtuar në objektin e Kryqit të Kuq dhe kishte vjedhë një kuti qelqi, në të cilën kishte pas para për qëllime bamirësie vlera e të cilave nuk dihet. Rasti ka ndodhur të mërkurën në ora 20:07, në […]Telegrafi.com Më shumë