Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vjedhje e rëndë në Prizren
26 Mar 2020 - 10:55
Vjedhje e rëndë në Prizren

Policia e Kosovës ka raportuar për një rast të vjedhjes së rëndë në Prizren. Rasti ka ndodhur në fshatin Gjonaj të Prizrenit, më 10 mars. “Më 25.03.2020 viktima mashkull  kosovar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar  në shtëpinë e tij dhe nga aty janë vjedhur stoli ari dhe dy armë zjarri […]Telegrafi.com Më shumë