Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Veteranët kërkojnë sqarim për marrëveshjet e nënshkruara sot me Serbinë
14 Feb 2020 - 15:05
Veteranët kërkojnë sqarim për marrëveshjet e nënshkruara sot me Serbinë

Në një komunikatë për media, OVL e UÇK-së thotë se këto marrëveshje, përfshirë edhe atë për korridorin ajror Prishtinë-Beograd, duken të mjegulluara dhe se qeveria duhet të dalë publikisht në mënyrë që të sqarojë përmbajtjen e tyre. “Nënshkrimi i marrëveshjes për korridorin ajror në relacionin Prishtinë-Beograd, e po ashtu nënshkrimi i marrëveshjeve të sotme për […]GazetaExpress.com Më shumë