Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vetë-kujdesi dhe menaxhimi i stresit gjatë krizës COVID-19: Udhëzuesi për Profesionistët e Shëndetit Onkologjik
25 Mar 2020 - 21:10
Vetë-kujdesi dhe menaxhimi i stresit gjatë krizës COVID-19: Udhëzuesi për Profesionistët e Shëndetit Onkologjik

Në kohë kur Covid-19 infeksioni është shpallë Pandemi nga OSHB, një grup ekspertësh nga disa klinika elitare në SHBA si Mayo Clinic, Universiteti i Pensilvanisë, Qendra e Kancerit të Ohio-së, kanë formuluar një udhëzim, i cili ju ndihmon punëtorëve shëndetësor të menaxhojnë situatat stresuese me të cilët ata përballen këto ditë në punën e tyre […]Telegrafi.com Më shumë