Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vende të lira pune në fushën e mekanikës
01 Feb 2020 - 22:16
Vende të lira pune në fushën e mekanikës

Klienti ynë, një korporatë e madhe zvicerane, shpall vende të lira pune në fushën e mekanikës në pozicionet e poshtme:    Mekanik
    Ngjyrosës i pajisjeve mekanike (vetura, motorë, kamionë etj)
    Automekanik
    Mekanik
    Saldues

 


 


 


Ju keni përfunduar trajnimin në një nga profesionet e lartpërmendura ose të ngjashme dhe keni përvojë në në fushën përkatëse.


Cfarë ofrojmë ne


Klienti ynë ju ofron një punë interesante në një kompani udhëheqëse dhe moderne. Gjithashtu do jeni pjesë e një ekip dinamik dhe do keni kushte të mira punësimi.


 


Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi