Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Vazhdimi i garave sportive apo vazhdimi i jetëgjatësisë së pandemisë COVID-19
20 May 2020 - 23:55
Vazhdimi i garave sportive apo vazhdimi i jetëgjatësisë së pandemisë COVID-19

Shkruan: Ramiz Shala – KF Drenica Para se të fillojm me procesin e stervitjeve në grup, Qëveria, Arben Vitija, IKSHP-ja, Agim Ademi  është dashtë të kalkuloi matematikisht numrin e njërzve në Klube direkt (Trajner, ndihmëstrajner, staf teknik, mjek, fizeoterapeut, sportist, ekonom, e staf tjetër) dhe indirekt ne grumbullime kryetar klubesh, antar kryesie, donator e sponzorë, […]IndexOnline Më shumë