Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ushunjëzat e politikës dhe gjendja jonë e pazakontë
24 Mar 2020 - 12:25
Ushunjëzat e politikës dhe gjendja jonë e pazakontë

Është trishtuese lufta e jashtëzakonshme e klasës politike, në një situatë po ashtu të jashtëzakonshme. Për një qytetar të thjeshtë të Kosovës, që nuk e çan kokën aspak për parti dhe për ideologji, është e frikshme dhe brengosëse kur e kupton se nga kush po varet e ardhmja e tij/saj. Vërtetë, kjo gjendje është për […]Telegrafi.com Më shumë