Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
UP me manifestimin qendror për 50 vjetorin
15 Feb 2020 - 09:15
UP me manifestimin qendror për 50 vjetorin

Universiteti i Prishtinës sot nga ora 11:00 mban manifestimin qendror të shënimit të 50-vjetorit të themelimit. Siç njofton UP, në ceremoninë e 50 vjetorit të UP-së të pranishëm do të jenë qeveritarë, rektorë ndërkombëtarë dhe vendorë, përfaqësues të misioneve diplomatike, donatorë e partnerë të tjerë. Universiteti i Prishtinës është universiteti më i madh në Kosovë […]Kallxo.com Më shumë