Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë
23 May 2020 - 08:55
Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat, xhamitë si objekte jetike që ofrojnë shërbime esenciale,” tha Presidenti Trump në një deklaratë për medie. “Me orientim nga unë, Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin […]Telegrafi.com Më shumë