Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Truk i Jamie Oliverit për pulën e pjekur mirë: Lëkurë kërcëlluese dhe mish i shijshëm!
21 May 2020 - 00:25
Truk i Jamie Oliverit për pulën e pjekur mirë: Lëkurë kërcëlluese dhe mish i shijshëm!

Dëgjoni këshillat e kuzhinierit të famshëm dhe kënaquni me shijen fantastike të mishit të pulës Jamie Oliver rregullisht ndan këshilla kulinare për përgatitje të ushqimeve të ndryshme dhe zbulon truqet me ndihmën e të cilave arrihet shije e mrekullueshme. Këtë herë ka treguar si ta piqni në mënyrën më të përsosur pulën, transmeton Telegrafi. ▪ […]Telegrafi.com Më shumë