Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Transmetimi i muzikës online tani përbën 79% të të ardhurave të industrisë muzikore
27 Feb 2020 - 19:40
Transmetimi i muzikës online tani përbën 79% të të ardhurave të industrisë muzikore

Me kalimin e viteve, kemi parë se si ka ndryshuar konsumi ynë i muzikës. Fillimisht ekzistonin disqet, që më vonë u zhvendosën në kasetë dhe më pas në CD, para se të bëheshin plotësisht dixhitale. Këto ditë, mediumi i preferuar është dixhital, por tani duket se më shumë njerëz po favorizojnë transmetimin ndaj shkarkimit të […]Telegrafi.com Më shumë