Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
TikTok tani u lejon prindërve të caktojnë sa kohë fëmijët e tyre shpenzojnë në aplikacion
19 Feb 2020 - 18:55
TikTok tani u lejon prindërve të caktojnë sa kohë fëmijët e tyre shpenzojnë në aplikacion

TikTok e kupton se sa e lehtë është të kalosh orë të tëra ulur dhe të shikosh video, kështu që kompania po u jep prindërve më shumë kontroll sa kohë fëmijët e tyre mund të kalojnë në aplikacion. Sipas modalitetit të ri të sigurisë familjare, prindërit do të jenë në gjendje të kontrollojnë se sa […]Telegrafi.com Më shumë