Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Tesla dhuron qindra ventilatorë për të ndihmuar në trajtimin e coronavirusit
26 Mar 2020 - 11:40
Tesla dhuron qindra ventilatorë për të ndihmuar në trajtimin e coronavirusit

Meqenëse pandemia po vazhdon të zgjerohet, zyrtarë nga Tesla po ofrojnë ndihmën e tyre Drejtori i përgjithshëm i Tesla dhe SpaceX, Elon Musk i ka dhuruar qindra ventilatorë për të ndihmuar në trajtimin e coronavirusit në Shtetet e Bashkuara, transmeton Telegrafi. Janë 1,255 ventilatorë që Telsa i ka dërguar nga Kina në Los Angeles, ndërsa […]Telegrafi.com Më shumë