Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Takimi i mistershëm i Agim Veliut me të dënuarin nga Podujeva
23 Mar 2020 - 18:30
Takimi i mistershëm i Agim Veliut me të dënuarin nga Podujeva

Blerim Potera, një emër i njohur për organet e rendit në Kosovë datën e 14 të këtij muaji ishte takuar e madje edhe fotografuar bashkë me ish- ministrin e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu. Takimi në mes Poterës dhe Veliut kishte ndodhur në zyrën e nënkryetarit të LDK-së në MPBAP. Blerim Potera […]Kallxo.com Më shumë