Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Studim: Apple CarPlay, Android Auto shpërqëndrojnë vozitësit më shumë se alkooli apo kanabisi
20 Mar 2020 - 22:55
Studim: Apple CarPlay, Android Auto shpërqëndrojnë vozitësit më shumë se alkooli apo kanabisi

Një studim i ri thotë se koha e reagimit të shoferit duke përdorur këto teknologji në veturë ishte më e keqe se shoferet që ishin në ndikim të alkoolit ose kanabisit. Kur Apple CarPlay dhe Android Auto debutuan në treg së pari, ideja fillestare ishte se këto teknologji do ta zvogëlojnë hutinë gjatë ngasjes së […]Telegrafi.com Më shumë