Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Spërkatës i produkteve bujqësore dhe operator i traktorit
01 Feb 2020 - 22:16
Spërkatës i produkteve bujqësore dhe operator i traktorit

Kompania Gjermane DAH Service GmbH – ein Unternehmen der Deutschen Agrar Holding (DAH) kërkon punonjës në pozitat spërlatës i produkteve bujqësore dhe operator i traktorit.


Për pozitën e parë të punës kërkohet qe kandidati të ketë këtë profil vijues:  Të posedojë patent shoferin , kategorinë B
  Të ketë ndonjë kualifikim në bujqësi
  Të ketë përvojë punë në këtë fushë
  Të jetë kompetent, me përvojë dhe të ketë njohuri në operimin e makinave
  Të ketë njohuri në kulturat bujaqësore dhe agronomi
  Të jetë i aftë të mbaje të dhënat
  Të jetë i orientuar në detaje
  Të jetë i gatshëm të punojë me vetëiniciativë
  Të jetë i vetëmotivuar
  Të jetë i gatshëm të punojë në ekip

 


Kompania DAH Service GmbH – ein Unternehmen der Deutschen Agrar Holding (DAH) ofron si shkëmbim:  Trajnim paraprak për kandidatin ideal
  Pagë konkurruese me beneficione tjera që përputhen me vendin e punës

 


Për pozitën e dytë kërkohet që kandidatët të kenë profilin vijues:  Kandidati ideal duhet të ketë patentë adekuate për operimin e traktorit
  Të ketë përvojë profesionale
  I përpiktë në orarin e punës dhe i angazhuar
  Aftësi të jashtëzakonshme komunikative me ekipin punues
  Preferohet përvoja paraprake në agronomi

 


Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi