Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Sot… udhëheqësi është Shqipëria
22 May 2020 - 17:25
Sot… udhëheqësi është Shqipëria

Shembja e Teatrit Kombëtar ishte penelata e fundit që udhëheqësi i hodhi autoportretit të shkarravitur të sundimtarit. Për atë lloj portreti, ai punon prej njëzet e sa vjetësh. Sigurisht, e ka ëndërruar më herët, e di ai vetë prej sa kohe e ëndërron dhe kjo do të ishte pjesë e hulumtimeve ndoshta të mëvonshme të […]Telegrafi.com Më shumë