Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Sot dita e dytë e Konferencës për Siguri në Mynih
15 Feb 2020 - 09:45
Sot dita e dytë e Konferencës për Siguri në Mynih

  Liderë politikë dhe ushtarakë nga vende të ndryshme të botës ndodhen në Gjermani për të marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë që po mbahet në qytetin e Mynihut. Brenda afatit treditor të kësaj konference ku diskutohen shumë tema që e preokupojnë komunitetin ndërkombëtar, temë diskutimi është edhe Ballkani Perëndimor. Në mesin e shumë personaliteteve […]Kallxo.com Më shumë