Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Si ta zbusni bukën bajat
25 Feb 2020 - 10:10
Si ta zbusni bukën bajat

Nuk jeni të detyruar ta hidhni bukën bajat – ndiqni këshillat tona dhe sërish kënaquni me fetat e bukës së butë Ekzistojnë shumë mënyra si ta zbusni bukën bajat, transmeton Telegrafi. Mënyra e parë është zbutja në furrë. Furrën nxeheni në 180 gradë, ndërkaq bukën mbështilleni me leckë të njomur. Futeni bukën e mbështjellë në […]Telegrafi.com Më shumë