Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Si duhet të ruhet fasulja
05 Feb 2020 - 00:40
Si duhet të ruhet fasulja

Fasulja bën pjesë ndër artikujt më të njohur, e cila zë vend të rëndësishëm në traditën tonë kulinare Ruajtja e drejtë e fasules është shumë e rëndësishme, për ta ruajtur cilësinë dhe shijen e saj, transmeton Telegrafi. Nëse jeni ndër fatlumët të cilët kanë fasule të pjekur nga kopshti juaj, gjëja e parë të cilën […]Telegrafi.com Më shumë