Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Shqipëria edhe këtë fundjavë në izolim
23 May 2020 - 08:55
Shqipëria edhe këtë fundjavë në izolim

Shqipëria edhe këtë fundjavë do të jetë e kufizuar, sipas urdhrit të nxjerrë nga Ministria e Shëndetësisë. Kështu, nuk do të lejohen aktivitetet e biznesit, përveç farmacive dhe pikave të shitjes së produkteve ushqimore me pakicë, të cilat lejohen të ushtrojnë aktivitetin e tyre ditën e shtunë, datë 23 Maj 2020 deri në orën 21:00. […]IndexOnline Më shumë