Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Shefi i Facebook-ut “i lumtur që do t’i paguajë më shumë taksa Evropës“
14 Feb 2020 - 13:25
Shefi i Facebook-ut “i lumtur që do t’i paguajë më shumë taksa Evropës“

Shefi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, e pranon se gjigantët e teknologjisë duhet t’i paguajnë më shumë taksa Evropës në të ardhmen. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ai shprehet se i mbështet planet nga Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD), për të gjetur një zgjidhje globale. Facebook dhe disa kompani të tjera janë akuzuar […]Telegrafi.com Më shumë