Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
SHBA sanksionuan nëntë ndërmarrje kineze për shkelje të të drejtave të myslimanëve
22 May 2020 - 23:40
SHBA sanksionuan nëntë ndërmarrje kineze për shkelje të të drejtave të myslimanëve

Shtetet e Bashkuara sanksionuan nëntë kompani kineze sot për shkeljet e të drejtave të njeriut kundër pakicës myslimane në rajonin Xinjiang, njoftoi sot Departamenti i Tregtisë. Një institut shkencor i Ministrisë së Sigurisë Kineze dhe tetë kompani u futën në listën Uashingtonit. Teksti vazhdon tutje, se Shtetet e Bashkuara tashmë kishin përfshirë edhe 28 kompani […]IndexOnline Më shumë