Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
SHBA paraqet akuza kundër Huawei për përpjekjen për të vjedhur sekretet tregtare nga kompanitë amerikane
13 Feb 2020 - 21:40
SHBA paraqet akuza kundër Huawei për përpjekjen për të vjedhur sekretet tregtare nga kompanitë amerikane

Departamenti i Drejtësisë ka njoftuar 16 kallëzime të reja penale kundër Huawei, duke pohuar se gjiganti kinez i teknologjisë u angazhua në një përpjekje të gjatë ’për të vjedhur sekretet tregtare nga kompanitë amerikane. Në një deklaratë të lëshuar të enjten, DoJ (United States Department of Justice) deklaroi se kompania dhe dy nga degët e […]Telegrafi.com Më shumë