Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Sa gjatë zihet bizelja?
20 Mar 2020 - 02:40
Sa gjatë zihet bizelja?

Bizelja ka vlera të jashtëzakonshme ushqyese dhe shumica e kanë përfshirë në kategorinë e ushqimeve të preferuara Mirëpo gjithmonë ekzistojnë dilema rreth asaj sa gjatë duhet të zihet bizelja, transmeton Telegrafi. Këtu fjalën e kemi për bizelen e freskët sapo të vjelë, jo atë të ngrirë e cila blihet në shitore dhe e cila pjesërisht […]Telegrafi.com Më shumë