Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
​Rriten çmimet e produkteve bujqësore
15 May 2020 - 15:40
​Rriten çmimet e produkteve bujqësore

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të inputeve në bujqësi për tremujorin e parë të këtij viti, ku thuhet se mallrat dhe shërbimet e konsumuara në bujqësi, kanë rritje për 1.7 përqind, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2019. Kurse, mallrat dhe shërbimet që kontribuojnë në investimet në bujqësi, kanë […]Telegrafi.com Më shumë