Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ridizajnimi i procesit të zgjerimit të BE-së
13 Feb 2020 - 15:25
Ridizajnimi i procesit të zgjerimit të BE-së

Mimoza Ahmetaj Metodologjia e zgjerimit, e aprovuar rishtazi nga Komisioni Evropian, ka zgjuar kureshtje dhe pritshmëri të madhe në mesin e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, si dhe të partnerëve të tyre në BE. Por, BE-ja, duke qenë në një situatë post-traumatike, pas Brexit-it, dhe në pamundësi të ballafaqimit të qartë me kriza globale, e […]Telegrafi.com Më shumë