Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Reshjet e borës do të ngrisin nivelin e ujit në Badovc e Batllavë
27 Feb 2020 - 12:25
Reshjet e borës do të ngrisin nivelin e ujit në Badovc e Batllavë

Reshjet e borës të cilat kanë filluar mëngjesin e së enjtes do të jenë të dobishme për ngritjen e nivelit të ujit nëpër liqenet e Kosovës, si Batllava e Badovci. Pritet që të ketë ngritje të nivelit edhe të ujërave nëntokësore, ndërsa është bërë thirrje që uji i pijshëm të përdoret sa më racionalisht dhe […]Telegrafi.com Më shumë