Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Qeveria miraton kërkesën për buxhet edhe për muajin mars
12 Feb 2020 - 10:55
Qeveria miraton kërkesën për buxhet edhe për muajin mars

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që propozimi për zgjatjen e ndarjeve buxhetore edhe për muajin mars t’i dërgohet Kuvendit për miratim. Ministri i Financave dhe Transfereve, Bisnik Bislimi ka kërkuar para anëtarëve të kabinetit qeveritar që të ndahen këto mjete në mënyrë që të sigurohet vazhdimësia e pagesave të detyrimeve. “Në këtë mbledhje të […]Telegrafi.com Më shumë