Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Punë sezonale në Gjermani në pemëtari
01 Feb 2020 - 22:16
Punë sezonale në Gjermani në pemëtari

Aplikantët të cilët kanë synim të punojnë në Gjermani si punonjë sezonal në pemëtari mund të përfitojnë nga disa oferta të shumta. Shumë ferma gjermane kanë nevojë të punësojnë migrantë, shtetas të vendeve të treta, fermerë të kualifikuar, persona që kërkojnë përvojë në agrikulturë, dhe profesionistë të tjerë në këtë fushë.


Puna nëpër ferma varion nga lokacioni në lokacion në Gjermani. Varësisht prej fermës prodhohen fruta dhe perime të ndryshme. Gjermania ofron një numër të madh të punëve nëpër ferma. Mësoni më shumë rreth punësimit në fermat Gjermane.


Gjermania si një vend i pasur prodhon një numër të madh të drithërave. Gjermania prodhon patate, grurë, si dhe fruta dhe perime sezonale. Gjermania prodhon edhe shumë produkte tjera bujqësore, megjithatë bujaqësia në Gjermani përbën vetëm 2% të produktit bruto. Fermat kërkojnë punonjës të rinj për të përmbushur vakumin e punësimit në këtë fushë.


Gjeni një vend punë në fermë me pagë që iu përshtatet nevojave tuaja. Kërkohët kryesisht punonjë sezonalë. Kontaktoni ndonjë fermë gjermane për të pyetur se në cfare pozitë mund të punoni.


Lista e fermave në vijim është thjesht një listë fermash dhe nuk nenkupton se patjeter janë të hapur për punësim. Thjesht është një asistencë nga ana jonë për t’iu vendosur kontakt me punëdhënës. Ju mund të kontaktoni këto ferma dhe të merrni të dhëna në lidhje me punësimin dhe nevojat e tyre për punonjës.


Appel-Happel


Marienborner Bergëeg 33, 55127 Mainz-Marienborn


06131 - 35905


Harvest Time: May - November


Main Crops: Straëberries, Nectarines, Cherries, Raspberries, Apples, Peaches, Plums, Seasonal Fruits


 


Beeren-Brodbeck


Handëerkstraße 19, 70565 Stuttgart-Möhringen


071178 00844


Harvest Time: May - November


Main Crops: Straëberries, Blackberries, Currants, Gooseberries, Seasonal Fruits