Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Pse Dita Ndërkombëtare e Prezervativit festohet një ditë para Ditës së Shën Valentinit?
13 Feb 2020 - 23:25
Pse Dita Ndërkombëtare e Prezervativit festohet një ditë para Ditës së Shën Valentinit?

Më 13 shkurt të çdo viti, festohet Dita Ndërkombëtare e Prezervativit, një datë e vendosur në 31 vende për të inkurajuar përdorimin e përgjegjshëm të metodave kontraceptive dhe për të ndaluar përhapjen e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, si dhe shtatzënive të padëshiruara. Ishte në vitin 2012 kur Fondacioni i Shëndetit të AIDS-it propozoi të përcaktojë […]Telegrafi.com Më shumë