Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Promovohet libri për historikun e Universitetit të Prishtinës
14 Feb 2020 - 14:45
Promovohet libri për historikun e Universitetit të Prishtinës

Universiteti i Prishtinës, “Hasan Prishtina” ka promovuar sot librin monografik “50 vjet Universiteti i Prishtinës”, shqip dhe anglisht. Kjo monografi është promovuar në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 50 vjetorit të themelimit të këtij universiteti. Monografia jep të dhëna historike e faktografike për zhvillimin e UP-së, në etapa të ndryshme që nga themelimi deri […]Kallxo.com Më shumë