Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit kërkojnë mbështetjen e Lutfi Hazirit për konsumin vendor
21 May 2020 - 15:10
Prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit kërkojnë mbështetjen e Lutfi Hazirit për konsumin vendor

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur sot në takim pune përfaqësues të Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit të Kosovës, të cilët i kanë kërkuar mbështetje të prodhuesve të kësaj lëmie. Haziri tha me këtë rast se prodhuesit e qumështit janë promotor i zhvillimit të bujqësisë në Gjilan. “Janë këta prodhues që e […]Telegrafi.com Më shumë