Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Policia në kërkim të Bashkim Hotit nga Klina
14 Feb 2020 - 15:25
Policia në kërkim të Bashkim Hotit nga Klina

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë dega në Klinë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarët. “Personi i kërkuar është: BASHKIM (Gani) HOTI […]Telegrafi.com Më shumë