Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Po stërvitej që të hidhte granatën e dorës, kadeti kinez bën gabimin që ka mundur t’i kushtojë me jetë – e shpëton instruktori
22 May 2020 - 15:25
Po stërvitej që të hidhte granatën e dorës, kadeti kinez bën gabimin që ka mundur t’i kushtojë me jetë – e shpëton instruktori

Po stërvitej që të hidhte granatën e dorës, kadeti kinez bën gabimin që ka mundur t’i kushtojë me jetë – e shpëton instruktori Një instruktor dhe një ushtar kanë mashtruar vdekjen. Në fakt ushtari kinez po ushtronte se si duhet hedhur granata e dorës, e derisa e bëri një gjë të tillë gaboi rëndë në […]Telegrafi.com Më shumë