Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Plani gjermano-francez i rindërtimit dhe kritikët e tij
22 May 2020 - 15:40
Plani gjermano-francez i rindërtimit dhe kritikët e tij

Auron Dodi Në fund të prillit, kryetarët e shteteve dhe të qeverive të Bashkimit Evropian miratuan një paketë të parë ndihme prej 540 miliardë eurosh, për shtetet e goditura nga Covid-19-ta. Meqenëse të gjithë qenë dakord se kjo shumë nuk mjafton, u ra dakord që të ngrihet një paketë e dytë, fondi i rindërtimit (ose […]Telegrafi.com Më shumë