Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Pitalkat e furrës të preferuarat në tryezën kosovare gjatë Ramazanit 
21 May 2020 - 23:15
Pitalkat e furrës të preferuarat në tryezën kosovare gjatë Ramazanit 

Një prej gatimeve më të veçanta nga brumi padyshim se është pitalka. E rrumbullakët, e butë dhe e ngrohët, pitalka mbetet një prej ushqimeve më të preferuara në tryezën e kosovarëve.  Sidomos gjatë muajit të Ramazanit, ku kërkesat për pitalkat rriten mjaft, e me këtë edhe kërkesat për pitalkat më të shijshme. Furrat më të […]Kallxo.com Më shumë