Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Pandemia pezullon projektet e reja kapitale në Kosovë
23 May 2020 - 17:50
Pandemia pezullon projektet e reja kapitale në Kosovë
"

T\u00eb gjitha projektet e reja kapitale, t\u00eb parapara n\u00eb buxhetin e Kosov\u00ebs p\u00ebr vitin 2020, jan\u00eb pezulluar p\u00ebr shkak t\u00eb pandemis\u00eb s\u00eb koronavirusit. Vlera e p\u00ebrgjithshme e projekteve t\u00eb reja kapitale p\u00ebr k\u00ebt\u00eb vit \u00ebsht\u00eb 122,8 milion\u00eb euro, kan\u00eb b\u00ebr\u00eb t\u00eb ditur p\u00ebr Radion Evropa e Lir\u00eb zyrtar\u00eb t\u00eb Ministris\u00eb n\u00eb detyr\u00eb t\u00eb Financave dhe […]<\/p>\n

The post Pandemia pezullon projektet e reja kapitale n\u00eb Kosov\u00eb<\/a> appeared first on Gazeta Express<\/a>.<\/p>\n"

GazetaExpress.com Më shumë