Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
OBRM-PDUKM: Ne jemi ndryshe nga LSDM, me Zaevin kemi regjim
23 May 2020 - 10:25
OBRM-PDUKM: Ne jemi ndryshe nga LSDM, me Zaevin kemi regjim

Nëpërmjet një njoftimi OBRM-PDUKM akuzon se në mënyrë artificiale shfaqet se epidemia është nën kontroll. E gjithë kjo, sipas partisë opozitare maqedonase, bëhet që të shkohet në zgjedhje të parakohshme kuvendare, njofton Telegrafi Maqedoni. OBRM-PUDKM akuzon se shteti është rekordere për nga numri i vdekjeve në rajon, dhe në fund sa i përket numrit të […]Telegrafi.com Më shumë