Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
​Obiliq, 100 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë
23 May 2020 - 00:15
​Obiliq, 100 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Komuna e Obiliqit sot ka pranuar 100 pako ushqimore dhe higjienike donacion të dedikuara për familjet në nevojë. Gjatë kësaj jave, përmes ekipeve të shtabit emergjent është bërë shpërndarja e 50 pako ushqimore, 40 pako higjienike dhe 500 kg miell në formë donacionesh. Kryetari Xhafer Gashi ka shprehur mirënjohje dhe falënderim për të gjithë donatorët […]Kallxo.com Më shumë