Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që po presin viza pune për në Gjermani
03 Feb 2020 - 20:19
Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që po presin viza pune për në Gjermani

Për punëkërkuesit me kualifikim të pamjaftueshëm, ose kualifikim profesional që nuk njihet në Gjermani, vlejnë edhe më tej rregullat e deritanishme.


Kush mund të aplikojë për vizë? Çdo shtetas që nuk ka ndalim për në periudhën që aplikon për vizë dhe çdo person që ka kontratë pune, fletë regjistrimi në universitet, shkollë apo kurs gjuhe, apo për viza të tjera.


Nese keni nje date takimi dhe nuk keni nje kontrate apo dyshoni te kontrata qe keni se nuk eshte e rregullt, atehere aplikoni ktu:


 


https://www.punsohu.eu/sq/ankete/terminet-ne-ambasaden-gjermane