Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
NJOFTIM
19 Feb 2020 - 14:50
NJOFTIM

Njoftim


I njoftojmë të gjithë partnerët tanë, klientët dh qytetarët se “Punsohu Eu” në Ferizaj nuk është filial e kompanisë sonë.


 


Është një kompani tjetër që vepron me emër pothuajse të ngjashëm. 


 


Kemi filluar t’i shqyrtojmë të gjitha mundësitë juridike për ta mbrojtur brendin tonë dhe për ti ruajtur klientët tanë që të mos bien pre e lajthitjes.


 


Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.