Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Një tërmet që trondit jo vetëm CDU-në
11 Feb 2020 - 15:55
Një tërmet që trondit jo vetëm CDU-në

CDU-së i merren këmbët. Partia tjetër e deritashme popullore, SPD, ka kohë që lëkundet dhe po kërkon një pozicion, kërkon kursin e saj, bërthamën e saj. Ashtu si kryetarja e SPD-së, Andrea Nahles, hoqi dorë nga drejtimi i partisë më të vjetër gjermane në fillim të verës së vitit 2019, pas 13 muajsh kryetare, edhe […]Telegrafi.com Më shumë