Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Nga frika se mund t’i infektohet foshnja, kinezi çantën e maceve e shndërron në pajisje të veçantë – brenda saj ka edhe sensorë të cilësisë së ajrit
26 Mar 2020 - 08:40
Nga frika se mund t’i infektohet foshnja, kinezi çantën e maceve e shndërron në pajisje të veçantë – brenda saj ka edhe sensorë të cilësisë së ajrit

Babai i një foshnje dymajshe në Shangai të Kinës ka arritur të krijoj diçka shumë unike – një çantë apo më mirë thënë pajisje speciale që do t’ia mundësojë atij dhe partneres që ta nxjerrin fëmijën e tyre për shëtitje, pa pasur frikë së mund të infektohet me coronavirus. Pajisja ka të vendosur edhe sensor […]Telegrafi.com Më shumë