Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Netanyahu: Sulmi në Siri? Ndoshta e ka bërë Belgjka
14 Feb 2020 - 13:30
Netanyahu: Sulmi në Siri? Ndoshta e ka bërë Belgjka
“Ndoshta këtë sulm e ka kryer aviacioni i Belgjikës?”, ka thënë ai.

Më herët mediet siriane kanë kumtuar se forcat kundër ajrore kanë arritur të shkatërrojnë disa objekte fluturuese me të cilët është kryer sulm ajror në Damask.

Siç transmetojnë mediet shtetërore siriane, janë shkatërruar disa caqe armiqësore të cilët janë lëshuar kah kryeqyteti i Sirisë Damask, dhe se bëhet fjalë për raketa të cilat janë lëshuar nga drejtimi i panjohur./Insajderi.com.
Insider Sh.p.k Më shumë